Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’dan şok karar! Önerilen maaş dudak uçuklattı

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen deneyimli eldivene dudak uçuklatan teklif sunuldu.

Denis Draguş kampa geliyor
Karadeniz ekibinin yeni transferi Denis Draguş, yarın Macaristan kampına katılacak. EURO 2024’te Romanya forması giyen Draguş, Trabzonspor’da ilk antrenmanlarına çıkacak.

Kamptaki 2 günlük süreçte, Draguş’un sağlık ve fiziksel testleri yapılacak, oyuncuya bireysel bir program uygulanacak. Milli takımlara giden diğer oyuncular Meunier ve Uğurcan Çakır ise 18 Temmuz’da Trabzon’da antrenmanlara başlayacak.

Arabistan’a sıcak bakıyor

İç ve dış transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor’da sürpriz bir Uğurcan Çakır gelişmesi yaşandı. A Milli Takımımız’ın EURO 2024’e veda etmesinin ardından Trabzonspor’da gözler Uğurcan Çakır’a çevrilmişti. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen Fırtına’nın kaptanı, Arabistan opsiyonuna sıcak bakıyor.

Önerilen maaş 4 milyon Euro seviyesinde

Çünkü başarılı file bekçisine önerilen maaş 4 milyon Euro seviyelerinde. Uğurcan’ın menajerinin 7 milyon Euro’luk bir teklifi kulübe getirmeye hazırlandığı öğrenilirken, Trabzonspor’un beklentisi ise 10 milyon Euro. Uğurcan, izinli olduğu için 18 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarına katılacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir